Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Eeklo? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Eeklo als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Eeklo en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. In Eeklo voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Eeklo (omgeving Eeklo)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze werknemers horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven