Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Egem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Egem hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Egem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag in Egem en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Egem aan de slag? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven