Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Eindhout? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. De storingstechniekers die voor ons werken in Eindhout voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Eindhout

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Eindhout en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Eindhout? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven