Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Eindhout? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Eindhout voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Eindhout

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Eindhout. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Eindhout (omgeving Laakdal)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven