Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Eine? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Eine

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Eine. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Eine voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds proper achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Eine (omgeving Oudenaarde)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven