Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Eine? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Eine

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Eine en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken deskundigen. De storingstechniekers in Eine voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Eine aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven