Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Ekeren? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Ekeren voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Ekeren als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Ekeren en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Ekeren (regio Antwerpen) je aan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven