Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Eksaarde? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Eksaarde hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Eksaarde

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Eksaarde en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Eksaarde (omgeving Lokeren) aan de slag? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven