Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Elst? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Elst voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken in omgeving Elst als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Elst en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Elst (omgeving Brakel) ? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven