Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Elst? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experts. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Elst uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken in regio Elst als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in Elst en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Elst? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven