Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Emelgem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Emelgem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Emelgem en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers in Emelgem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in omgeving Emelgem aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven