Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Erembodegem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Erembodegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Erembodegem. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Erembodegem hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Erembodegem? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven