Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Erembodegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. In Erembodegem voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in regio Erembodegem als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Erembodegem en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Erembodegem (omgeving Aalst) aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven