Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Erondegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Erondegem uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Erondegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Erondegem en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Erondegem? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven