Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Erondegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Erondegem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Erondegem en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. De storingstechniekers in Erondegem die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Erondegem (omgeving Erpe-Mere) ? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven