Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Erpe-Mere? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Erpe-Mere

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in regio Erpe-Mere en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken experten. In Erpe-Mere voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Erpe-Mere? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven