Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Erpe komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Erpe als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Erpe en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken deskundigen. Onze storingstechniekers in Erpe voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Erpe je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven