Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Erpe? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Erpe als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in regio Erpe. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Onze storingstechniekers in Erpe voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Erpe (regio Erpe-Mere) ? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven