Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Essen? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Essen

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Essen en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Essen hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Essen (regio Essen) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven