Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Everbeek? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Everbeek voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in omgeving Everbeek als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Everbeek en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Everbeek (omgeving Brakel) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven