Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Gavere komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Gavere

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Gavere en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Gavere hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als storingstechnieker in Gavere (regio Gavere) helemaal iets voor jou? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven