Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Gavere? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experts. Al onze storingstechniekers voeren hun baan in Gavere uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Gavere

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Gavere en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Gavere? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven