Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Geel? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experten. Onze storingstechniekers in Geel voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in regio Geel als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Geel en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Geel (omgeving Geel) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven