Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Geluwe? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Geluwe voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Geluwe als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Geluwe. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Geluwe (regio Wervik)? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven