Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Geluwe? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Geluwe voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Geluwe

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Geluwe en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Geluwe (omgeving Wervik) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven