Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Gent komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Gent hun baan uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werksite laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Gent

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Gent en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Gent (omgeving Gent) je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Veelgestelde vragen over de vacature van storingstechnieker in Gent

Waaruit bestaat het takenpakket van een storingstechnieker in Gent?

Als storingstechnieker sta je in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Daarnaast zorg je voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborg je de kwaliteit en productiviteit van het machinepark. Wanneer machines tot slot nieuwe onderdelen nodig hebben, controleer en installeer jij die.

Welk bedrijf neemt storingstechniekers in regio Gent aan?

Je talenten als storingstechnieker aanwenden? Dat kan bij Techni Masters! Onze activiteiten verspreiden zich over heel Vlaanderen, er wordt steeds gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en vervoeg ons team.

Hoe ziet het werkschema van een storingstechnieker in Gent eruit?

Aangezien wij werkzaam zijn voor internationale productie-omgevingen, werk je bij ons in ploegverband. In het aantal ploegen dat je wenst te werken, is natuurlijk je eigen keuze. Meer informatie over de job vind je op de vacaturepagina van Techni Masters.

Wat verdient een storingstechnieker in Gent?

Onze lonen starten vanaf €16.50 per uur, afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd in je carrière als technieker. Bovenop je loon krijg je tal van aantrekkelijke extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een netto dagvergoeding, ecocheques en een bedrijfswagen met tankkaart die je zowel voor werk- als privédoeleinden mag gebruiken. Bovendien ontvang je een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om jouw job naar behoren uit te voeren.

Terug naar boven