Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Geraardsbergen? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Geraardsbergen voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Geraardsbergen

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Geraardsbergen en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Geraardsbergen (omgeving Geraardsbergen) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven