Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Gijzelbrechtegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Gijzelbrechtegem voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en gaat proactief te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Gijzelbrechtegem

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Gijzelbrechtegem en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Is de baan als storingstechnieker in Gijzelbrechtegem (omgeving Anzegem) helemaal iets voor jou? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven