Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Gistel? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Gistel

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Gistel en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Gistel voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Gistel (regio Gistel)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven