Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Goeferdinge? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Goeferdinge die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Goeferdinge als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s logisch. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Goeferdinge en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Goeferdinge (omgeving Geraardsbergen)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven