Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team in omgeving Gontrode komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. In Gontrode voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Gontrode

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Gontrode en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Gontrode aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven