Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Gottem komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Gottem hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Gottem

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Gottem en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Gottem (omgeving Deinze)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven