Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Gottem? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Gottem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt in omgeving Gottem en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Gottem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Gottem je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven