Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Grobbendonk? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Grobbendonk uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Grobbendonk

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Grobbendonk en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Grobbendonk aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven