Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Heffen? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Heffen als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je gaat aan de slag in Heffen en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Heffen voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De werksite laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Heffen? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven