Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Heffen? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Heffen voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Heffen

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Heffen en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Heffen (omgeving Mechelen)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven