Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Heist? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Heist als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Heist en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Heist voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Heist? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven