Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Heldergem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Heldergem

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Heldergem en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. In Heldergem voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Heldergem? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven