Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Helkijn? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. Onze storingstechniekers voeren hun job in Helkijn uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Helkijn als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s eenvoudig. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Helkijn en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Helkijn aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven