Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Hemiksem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Hemiksem

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Hemiksem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Hemiksem voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Hemiksem (regio Hemiksem)? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven