Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Herdersem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Herdersem hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Herdersem als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Herdersem en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Herdersem? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven