Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Herentals? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Herentals

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Herentals en omstreken. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Herentals hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Herentals (omgeving Herentals) aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven