Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Herentals? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Herentals

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s logisch. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je in Herentals en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. In Herentals voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als storingstechnieker in regio Herentals je aan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven