Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Herenthout? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken specialisten. De onderhoudstechniekers in Herenthout die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Herenthout

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s simpel. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Herenthout en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Herenthout (regio Herenthout) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven