Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Hertsberge? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Hertsberge als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Hertsberge en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. Al onze onderhoudstechniekers in Hertsberge voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplaats laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Hertsberge (omgeving Oostkamp) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven