Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Heuvelland? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Heuvelland als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in Heuvelland en omliggende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers voeren hun job in Heuvelland uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in regio Heuvelland je aan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven