Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Hillegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experts. In Hillegem voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Hillegem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Hillegem en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Hillegem (regio Herzele)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven