Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Hingene? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Hingene hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Hingene

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Hingene en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Hingene (omgeving Bornem) je aan? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven