Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Hofstade komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Hofstade hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Hofstade

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Hofstade en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Hofstade (regio Aalst)? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven