Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Hollebeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Hollebeke als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Hollebeke. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Hollebeke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Hollebeke (regio Ieper)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven