Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Hombeek? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Hombeek

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Hombeek en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Hombeek hun baan uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Hombeek (regio Mechelen) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven