Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team in regio Hooglede komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Hooglede

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Hooglede en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Hooglede voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Hooglede aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven