Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Hoogstade komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Hoogstade voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Hoogstade als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Hoogstade. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Hoogstade (regio Alveringem) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven