Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Houtave? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Al onze storingstechniekers in Houtave voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Houtave als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s logisch. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Houtave en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de baan als storingstechnieker in Houtave (omgeving Zuienkerke) helemaal iets voor jou? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven