Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Hove komen versterken? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Hove

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Hove en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken specialisten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Hove hun job uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Hove? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven