Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Huise? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Huise

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Huise en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. De storingstechniekers in Huise voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als storingstechnieker in Huise (omgeving Kruisem) helemaal iets voor jou? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven