Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Hulshout? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Hulshout

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Hulshout en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers in Hulshout die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Hulshout (regio Hulshout)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven