Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in regio Hulshout komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Hulshout voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds netjes achter en bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Hulshout als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Hulshout en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Hulshout aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven