Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Iddergem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. Onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Iddergem uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Iddergem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in regio Iddergem. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Iddergem? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven