Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Iddergem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Iddergem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Iddergem en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Iddergem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Iddergem (omgeving Denderleeuw) aan de slag te gaan? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven