Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Impe? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Impe voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Impe

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Impe en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Impe (omgeving Lede) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven