Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Itegem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Itegem als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Itegem. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Itegem hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Itegem (regio Heist-op-den-Berg)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven