Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Izegem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Izegem

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Izegem en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Izegem hun baan uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Izegem (regio Izegem) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven