Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Izegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Izegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Izegem

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in regio Izegem en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Izegem? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven